About Me video Mathijs Bos

Op de Veluwe had ik de genoegen om een mooie About Me video voor Mathijs Bos op te nemen, die hij later deelde op Facebook en ontzettend veel, mooie en positieve feedback op kreeg. De ‘power van de About Me’ video op je website en social media, is nog groter dan we denken… (Zie ook onderaan deze post hoe veel views de video nu heeft op FB en wat de reacties van mensen waren…) Mathijs schrijft: “2 weken geleden werd ik geïnterviewd door Laerke Nissen. Zij vroeg mij onder andere: – Wie ben jij Mathijs Bos? – Wat heb jij met de Veluwe? – En welk geheim zit er in jou?
Om je de waarheid te zeggen werd ik geraakt toen ik de beelden terugzag. Het was alsof ik mijn hele leven weer voorbij zag flitsen. Terwijl ik dit schrijf, haal ik diep adem en voel ik een enorm gevoel van dankbaarheid. Dankbaar voor het leven. Dankbaar voor mijn struggle. En ontzettend dankbaar voor alle fijne mensen. Zou ik je mogen vragen om na het zien van de video een boodschap voor mij achter te laten? (alles is goed, 1 of 2 woorden zou ik al heel tof vinden) Je bent niet alleen!” Mathijs Bos Zie hier de post op FB, het antal views en de comments