Ervaring van klanten

Ervaringen van klanten

Archell Thompson – zijn ervaring

Sandra Baaijens

Liesbeth Hogervorst over Laerke Nissen

Marjolein Dikkerboom

Behind the scenes Video Essentie – Eline van de Kam

Mendy van der Linden

Crystal Kwee

Tim van Oorsouw

“Laerke is great in filming the event from the outside, as well as being very personable while interviewing participants for their experience. She's very creative, very flexible and a great fun to work with.”
nisandeh
Nisandeh Neta
Founder Open Circles Academy
"Omdat ik nog nooit voor de camera heb gestaan en dit ook best wel spannend vond, heb ik Laerke gevraagd om mij te helpen. Ik had een jaar geleden echt nooit gedacht dat ik dit ooit zou doen, maar als ik nu mijn video zie, ben ik blij dat ik dit gedaan heb. "
Annemieke Kegel
Annemieke Kegel
www.gelukineenboekje.nl
"Ik vond het best spannend om mijn eerste video's op te nemen. Laerke weet als geen ander om deze spanning bij je weg te nemen en zorgt er voor dat je in alle rust geweldige video's kunt gaan opnemen"
esther
Esther Groenewegen
www.alshechtennietvanzelfgaat.nl
“Als cameravrouw merk je dat Laerke goed kan 'kijken'. Zij maakt prachtige beelden. In de montage is ze steeds weer bereid te zoeken en te werken naar de beste oplossingen. Het commitment van Laerke is groot en misschien nog wel het belangrijkste: Ik vertrouw haar Kortom; het is een voorrecht om met Laerke te werken.”
Jelle
Jelle Koolstra
ROC media
"Door een voorbereidend gesprek wist Laerke wat ons doel van het filmpje was. Met haar enthousiasme wist ze de angst voor de camera bij de deelnemers weg te nemen om voor de camera ervaringen te delen. Het uiteindelijk samenstellen van de film, de wijze waarop ze meedenkt was op en top servicegericht! Laerke is een professionele en enthousiaste vrouw. En wij zijn trots op het resultaat!"
ingrid geul
Ingrid Geul
“Laerke is someone you will like to work with all the time, impossible of course. She really dives into it and adds real creativity to the outcome of the work. She is a dynamic and open minded person who easily reassures anxious people in front of the camera. And she has a wonderful, musical feel for editing as well.” 
bart
Baart van Maanen
“ worked with Laerke several times, making video reports of discussions I conducted. It was always fun to work with her and she always did a great job. She's quick, listens well and delivers excellent work for a good price.”
Letty
Letty Reimerink
De Alliantie
"Laerke is in staat om van iets heel spannends, video-opnames, een mooie reis te maken. Het resultaat is dat ik mezelf kan laten zien en dat mensen mij kunnen zien zoals ik ECHT ben. Laerke heeft oprechte belangstelling voor wat me beweegt en weet dat in beeld weer te geven. Dit geeft mijn klanten het vertrouwen om zaken met mij te willen doen."
jacqueline moleman huis en lease bv
Jacqueline Moleman
Huis en Lease B.V.
"De video's zijn heel leuk geworden. Ik vond het heel fijn om met jou samen te werken, je luisterde goed naar wat ik wilde en gaf tips en jouw eigen inbreng die goed daarbij aansloten. Dank voor de samenwerking en wellicht neem ik volgend jaar weer contact op voor de volgende filmpjes."
jenneudin
Jenn Eudin
Jenneudin.com

Verstuur via het contact formulier ook graag jouw referentie.