Free Flow Video Experience! - Dag 7

Dag 7 - The Grand Finale feest + nieuwe mogelijkheden

19. Het Grand Finale Zoom feest!

Zondag 18 september 14.00 uur vieren we feest. Dat gaan we doen in het Grand Finale Zoom feest, waarin ik jouw vragen beantwoord, meer vertel over de mogelijkheden om samen verder te werken en de mooie prijzen uitdeel.

De link naar onze de zoom feest ontvang je in de e-mail van mij, Laat vooral weten of je erbij bent, want de prijzen deel ik alleen uit aan wie erbij is. Dus, zet jezelf als ‘aanwezig’ in het event in de FB groep en laat het me weten per mail dat je erbij bent: Learkenu@gmail.com 

Dit alles zorgd ervoor dat jij je gesteund gaat voelen en zorgt voor extra accountability zodat jij echt gaat voor wat je wilt, en je doelen en dromen werkelijkheid gaat maken. Zo waarborg je jouw persoonlijke en zakelijke groei, en dat natuurlijk ook met de nodige plezier, zoals we het al kennen van de Free Flow Video Experience.

Ik kijk er naar uit om met je verder te gaan.

Meld je hieronder gelijk aan, of vul het formulier in als je vragen hebt of nog iets met me eerst wilt bespreken.

Liefs,
Laerke

20. Einde of Begin? FFVE Challenge gaat verder (zolang jij wilt).

We have saved the best for last!

Beperk jij jezelf het liefst tot de kern? Bekijk deze laatste video van de Free Flow Video Experience Challenge dan met aandacht. Laerke deelt namelijk haar meest waardevolle tips en wijsheden die zij in de afgelopen decennia als producer en cameravrouw heeft ontdekt en meegekregen.

Deze video  geeft je jouw eigen rode draad voor de rest van je video’s. want de FFVE Challenge, die van jezelf, is nog maar net begonnen.

Bedankt voor alles deze week, je toewijding en heerlijke enthousiasme. Ik hoop dat je met ons verder gaat op reis in zichtbaar zijn vanuit het hart.

Heel veel liefs,
Laerke

PS. Vergeet je niet om mij te laten weten of je erbij kunt zijn bij onze Grand Finale Zoom feest vanmiddag om 14.00 uur. Laat me weten door mij een mail te sturen naar: Learkenu@gmail.com

Dit is de link naar de Zoom:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/87687411903

Werkboek en opdracht dag 7

Neem een Free Flow video op, waarin je jouw AHA-momenten deelt. Vertel wat dit voor jou betekent. 

Dat je deze week jezelf toestemming hebt gegeven om jezelf te laten Zien. En welke belofte je eventueel aan jezelf maakt wat betreft het maken van video’s. 

Noteer vooral dit laatste in je werkboek. Lees het zo nu en dan nog eens door. Herinner jezelf.

Volg Laerke - Video Essentie op...