Het is Tijd voor ZichtbaarHeid!

FFVE Workbook DAG 6 voorkant e1605047839184

Hoe kan ik jou helpen beter zichtbaar worden?

Waar ik jou mee help? Precies met dat wat JIJ nodig hebt: Beter Zichtbaar worden!

Ik help al jaren ondernemers zoals jij om hun prachtige missie en boodschap met gemak op video te kunnen delen, en dit is echt mijn passie!

En ja, ik weet dat het ‘een ding kan zijn’ om jezelf echt te laten zien op video en dat het echt overkomt, wat jij te vertellen hebt. En ik weet ook dat dit veel makkelijker gaat, als we dit samen doen; ik zorg voor al de technische gebeuren; goed licht, geluid, beeld en ik help jou op je gemak te zijn voor de camera. Dit neem ik sowieso graag uit handen, maar is dit alles? Of heb je nog iets anders nodig, waar ik je mee kan helpen?

Het is mijn doel om je te helpen komend jaar. Mijn passie en mijn kennis met je te delen, om je te helpen beter zichtbaar te worden, zowel voor jezelf en ook voor je bedrijf.

Hoe tof zou het zijn als we samen een community kunnen bouwen, waarin we elkaar steunen in zichtbaar zijn, ervaringen en uitdagingen kunnen delen, en gewoon een hele ‘wave van Zichtbaarheid’ kunnen creëren? Ik wordt er nu al blij van!

Maar om dat te bereiken, heb ik je hulp nodig. En dus… vraag ik me af… waar kan ik jou mee helpen?

Wat is jouw grootste uitdaging van dit moment?

Laat je me weten hoe ik jou kan helpen en/of welke idee je hebt? Ik zie graag je reactie tegemoet!

Tot dan – Wees Jezelf en Help Anderen!

Veel liefs,
Laerke Nissen

Online zoom sessies!

Wil je direct aan de slag met video’s maken? Meld je dan aan voor mijn online  zoom sessie, waarin ik met jou mee ga denken hoe jij zichtbaar kan zijn. In deze sessie laat ik jou ervaren hoe zichtbaar zijn OOK kan – namelijk met plezier, met zelfvertrouwen en hiermee kan jij een Impact maken voor jezelf, je bedrijf en natuurlijk voor je klanten!
Voor meer informatie en je aanmelden, volg deze link:

Deze blogpost delen met anderen

Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIn contacten!
Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter