Jezelf goed presenteren - hoe doe je dat?

Met een Personal Branding Video, zet je jezelf duidelijk op de kaart!

Een van mijn grootste passies, is om jou te inspireren om ECHT jezelf te alen zien.
Zichtbaar zijn dus, met alles wat je ‘in huis hebt’. Je Kracht, je Kwetsbaarheid
En je Charmerende Glimlach!

20 jaar geleden studeerde ik af van de Filmakademie in Amsterdam, van de richting regie van documentaires. En dit is eigenlijk nog steeds mijn grootste passie – om een prachtige mini-doku van jou te maken. Ik noem deze de ‘Personal Branding Video’, die jou laat zien als mens en als ondernemer.
De laatste Personal Branding video die ik heb gemaakt, was voor Archell Thompson. Normaal duren deze video’s wel iets korter, maar Archell is niet in 5 minuten ‘samen te vatten’, dus die duurt wat langer, maar zeker de moeite waard om te bekijken (er staan ook nog meer voorbeelden op die pagina, als je het leuk vind om nog meer inspiratie op te doen: https://www.videoessentie.nl/personal-branding-video/

En nu ben ik natuurlijk heel benieuwd naar wie jij bent, en wat jouw passie is.

Deel dat graag in de reactieveld onder deze pagina.

Tot dan – Wees Jezelf en Help Anderen!

Veel liefs,
Laerke Nissen

P.S.

En zou je het leuk vinden om samen met mij een gratis ‘Inspiratie Zoom gesprek’ in te plannen,
waarin ik met je meedenk hoe jij beter zichtbaar kan worden en wat jouw volgende stap zou kunnen zijn?
Dan kan je dat hier doen: Plan jouw gesprek hier in.
 
Wees jezelf en help anderen.

Veel liefs,

Laerke Nissen

PPS. Heeft je netwerk ook baat bij mijn blog? Deel het met je Facebookvrienden en je LinkedIn contacten! Gebruik hiervoor de knoppen hieronder.

Facebook
LinkedIn
Twitter