Maak jouw introductievideo - nieuwe geest coach

Welkom Nieuwe Geest Coach

Leuk om je te zien hier!
We gaan een mooie video samen maken binnenkort.

Een woord vooraf; het maken van jouw introductievideo en deze videoserie

In deze videoserie gaan we stap voor stap de verschillende vragen behandelen, die jij het beste antwoord op kan geven bij het schijven van de tekst voor jouw introductievideo.

Wanneer jij je tekst voor je video klaar hebt, kan je die met Kirsten delen en zij zal  haar feedback op geven.

Ik wens je veel plezier met het uitwerken van je tekst, en ik kijk er naar uit om je binnenkort in de studio te zien voor onze opnames.

De 5 vragen voor jouw introductievideo​

Vraag 1. Wie ben jij?

De eerste vraag die die we ons mee bezig gaan houden is… Wie ben jij?

Begin met jezelf kort voorstellen. Hoe heet je en hoe zou je jezelf kort omschrijven. Het gaat hier om wat je doet voor werk. De rol die je hebt als ondernemer. Dit wil je kort en krachtig (eb dus heel duidelijk en in ‘Jip en Janneke-taal’ vertellen zodat de kijker gelijk begrijpt wie je bent en wat jouw expertise is.

 

Vraag 2. Wie help jij en waarmee?

Vervolgens is het handig om jouw doelgroep – de klanten die jij helpt zo duidelijk mogelijk te benoemen, waardoor de kijker zich aangesproken voelt.

Dus wie help jij precies en wat zijn hun uitdagingen en/of problemen waarmee ze bij jou komen.

Vraag 3. Wat help jij ze bereiken?

Het gaat hier om de uiteindelijke resultaten, dat jij met je producten of diensten jouw klanten help bereiken.

Het gaat dus niet om de mooie ‘features’ (dus hoe veel sessies, wat je allemaal doet in elke sessie etc.), maar juist welke resultaten je ze helpt bereiken na afloop. 

Dus met anderen woorden de transformatie die iemand meemaakt en hoe die ‘eruit’ komt  door met jou samen te hebben gewerkt. Welke verlangen help je ze bereiken of welke pijn help je ze vanaf?

Vraag 4. Waarom jij

Waarom moeten ze bij jou zijn? Waarom ben jj de juiste persoon om hen te helpen? Je zou bij deze vraag antwoord kunnen geven op een of meer van deze vragen:

– Wat heb jij meegemaakt wat jou ervaringsdeskundige maakt?
– Waarom help je graag je klanten op jouw unieke manier en wat is jouw motivatie hierachter?
– Wat gun jij je klanten?

Vraag 5. Call To Action

Met een Call To Action aan het eind van je video, vertel je heel duidelijk welke stap jij de kijker aanraad om te maken, na het bekijken van je video.

Het mooiste is als jij iets aan de kijker kan geven (gratis) in ruil voor zijn of haar email adres.
Dus noem hier wat je voor de persoon hebt, en wat die moet doen om dit te ontvangen. Het liefst is dit een gratis e-book of misschien een gratis strategie-gesprek en om dit te krijgen, moeten ze hun naam en e-mail adres achter laten.

Als je deze vraag beantwoord hebt, en dus ook alle vragen hierboven, schrijf dan de tekst voor je video in een vloeiend verhaal en stuur deze per mail naar Kirsten toe., Dan geeft zij en ik  jou feedback hierop.

Ik kijk er naar uit om je verhaal te lezen en je binnenkort in mijn studio te zien voor onze opnames.

Liefs, Laerke

Free Flow Video Community

Uitnodiging voor onze
Free Flow Video Community

Als je het leuk vind om deel te nemen aan mijn Free Flow Video Community groep, waarin we met een leuke, enthousiaste groep ondernemers samen werken aan beter zichtbaar worden en op een creatieve manier content maken, dan hoor ik het graag, en kan ik je uitnodigen voor:

– Onze besloten Facebook groep, waarin we elke week nieuwe video’s maken en delen met elkaar. Je ontvang feedback op je video’s van mij en de andere deelnemers.

– Elke maandag hebben we een gezamenlijk StartVanDeWeek Zoom call met elkaar om de week goed en gefocust te beginnen en waarin je alle vragen aan mij en de rest kan stellen.

– Creatieve Contant sessies bij mij in de studio elke maand, waarin we met een Klien groep samen op een creatieve manier content maken. Je kan foto’s laten maken; bijvoorbeeld je profielfoto en foto’s voor je social media posts. Er is een Open Mic hoek, waar je op camera spontaan een bericht kan opnemen die je graag wilt delen. We hebben een schrijf sessie, waarin je aan je teksten kan werken voor je website, je blogposts en/of je email marketing. En we hebben een creatieve-hoek waar je kan schilderen met waterverf, tekenen, moodboards kan maken etc. Eigen ideeën inbrengen en eraan werken kan ook!

Al met al suuuuperleuk, tof en waardevol, omdat je elke maand content maakt voor je bedrijf en zichtbaar bet en blijft.

Dit allemaal voor maar 47 euro excl. per maand, met een minimum van 3 maanden, inclusief deelname aan een van de creatieve content sessies na keuze. Superleuk als je mee wilt doen! Laat je me weten? 

Liefs, Laerke

Ja! Dit klinkt wel als iets voor mij.

Volg Laerke - Video Essentie op...