Rise n’ Shine video

Heb jij een duidelijke boodschap die je graag de wereld in wilt sturen om meer mensen te inspireren?
Weet je dat de tijd aangebroken is om jezelf ECHT te laten zien?
Wil je dit doen met een gave videoclip, die meteen de kijker vangt, vasthoudt en aan je bindt?
Dan ben ik op zoek naar jou!

Misschien ken je de ‘inspirators’ van onderstaande clips al, misschien ook niet. Ik wordt er helemaal enthousiast van, en ik kan dit soort video’s samen met jou maken. Samen bedenken we hoe jouw clip eruit gaat zien, ik zorg voor de opnames en de montage, en jij deelt jouw boodschap, met alles wat je in je hebt.
Als je al ervaring hebt voor de camera heb je al een voorsprong, maar het is geen ‘must’ – alleen je moet het wel willen, en dan help ik je wel de nodige stappen te zetten. Bekijk de video’s en neem contact met me op om samen de mogelijkheden (en prijzen) te bespreken.

 

Voor meer informatie en de prijzen, stuur me een mail via de Contact pagina 

Hira Hosen – Who Am I?

Judith Webber – Van Hokjes Naar Puzzelstukjes

Guiseppe Cartago – Langzamer

Conversations on Life with Tiger Singleton – Part 1 – Ecstacy of Longing…

Voor meer informatie en de prijzen, stuur me een mail via de Contact pagina