Over Laerke

Over Laerke

Mijn naam is Laerke Nissen en ik ben de oprichter van Video Essentie, de video marketing specialist die online marketing combineert met het laten zien van je authentieke zelf en waar je spelenderwijs professionele video’s neerzet. Ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt en een oog heeft voor online marketing zodat je zeker weet dat je video’s hun beoogde doel bereiken? Dan nodig ik je uit om naar mijn studio te komen! Bij Video Essentie draait het om meer dan alleen video’s maken. 

“What you get is more than (what) you see!”
Nou, lijkt dat je leuk? Plan dan je gratis intakegesprek in via de contact pagina.


Mijn post op FB…
Ik had deze video gedeeld op FB en ik dacht eerlijk gezegd dat het ‘niemand’ zou boeien… Maar in tegendeel kreeg ik heel veel positieve comments… Kijk de post op FB en lees de comments. De tekst die ik erbij had geschreven was het volgende:

Wat als we even de tijd nemen? Ik ben heel benieuwd wat deze video bij jou oproept… Is die te lang (in dit tijdperk van ‘snelheid’)?… Spreekt het je aan? Is die te serieus? Of raakt die juist iets waar ook jij iets bij voelt? Ik hoor het graag❣️
🙏 Liefs, Laerke

Een paar van de comments:

Michiel Buursen Tof! Je trok mijn aandacht. En juist in een tijd waarin alles snel gaat, alles maar binnen no time gezegd wordt, anders ben je de aandacht kwijt, lukte het jou met deze video mijn aandacht te krijgen. Dat doe je goed! En het nodigt uit om alles te doen vanuit verbinding met jezelf. En te gaan staan en jezelf te laten zien en horen op je eigen manier. Een manier die jouw het beste past.

Bianca Moor Wauw….het raakt me, de stilte in, tussen en achter de woorden 🌟 verlangen naar verbinding is zo herkenbaar in contact, zo fijn en tegelijk soms ongemakkelijk en eng om je echte zelf te zijn en laten zien….die prachtige vrouw/puber/kind die zich zolang achter masker heeft verstopt uit idee en gevoel niet veilig, goed genoeg, geliefd, waardevol te zijn. Wow….mijn vingers tikken woorden waar ik me zelf over verbaas….en dat is voor mij teken in verbinding te zijn….het stroomt  dank je 😘